Látogatószámláló
Nietsch Kft.

Hírek

Holdfázis

Holdfázis
OMSZ RIASZTÁS

VIHARJELZŐ

Adatvédelmi tájékoztató
Azzal, hogy belép a szabolcstuoszov.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:
 
A szabolcstuoszov.hu lapon található tartalom a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség (továbbiakban: Tűzoltószvetség) szellemi tulajdona.
A tűzoltószövetség fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A tűzoltószövetség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A honlap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja. Ebben az esetben, kizárólag forrás hivatkozással  jogosult a honlap így többszörözött részének további  felhasználására, terjesztésére.
A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
 

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az igazgatóság követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
Vissza a főoldalraLap tetejére 
Adatvédelmi tájékoztató | Technikai ajánlás | Hírarchívum